diensten

Websites met een persoonlijkheid

Onze websites zijn uniek, doelgericht en eenvoudig in gebruik.
Wij hanteren een flexibele aanpak en leven ons in.

diensten

SEO

Al onze websites zijn standaard zoekmachine-vriendelijk, daarnaast kunnen wij u tools bieden om nog beter gevonden te worden.
 

Responsive design

Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van veel verschillende schermformaten; van tablet tot smartphone en van pc tot widescreen. Door het toepassen van “responsive design” bouwen wij uw website zodanig dat deze zich automatisch aanpast aan elk schermformaat waarop de website bekeken wordt.

Onderhoud

Ook nadat uw website online staat, heeft het systeem nog enig onderhoud nodig. U kunt dat eenvoudig zelf doen in het WordPress CMS-systeem maar u kunt dat ook door ons laten doen.
 

CMS

Al onze websites worden voorzien van een WordPress CMS systeem. Met dit systeem heeft u zelf de controle over de inhoud van uw website, denk aan afbeeldingen, teksten en berichten.

Hosting

Bij ons heeft u de vrijheid om zelf uw hostingprovider te kiezen en uw domeinnaam te registreren. Heeft u zelf geen duidelijke provider voor ogen of bent u niet tevreden met uw huidige provider dan regelen wij alles door uw domeinnaam en hostingpakket te registreren bij een door ons aanbevolen provider.
 

Beheer content

Ook na het bouwen van uw website blijft het up-to-date houden van de inhoud, pagina’s, berichten en foto’s belangrijk. Met het bijgeleverde WordPress CMS-systeem kunt u dit eenvoudig zelf doen. Indien u dat wenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Partners

Natwell designsNatwell designs
reclamestudio rise-n-shineReclamestudio Rise-n-shine
WeblicityWeblicity
Lenex ITLenex-IT (hosting)